Crèdits Crèdits

Aquesta web i tota la infrastructura d'adminitració electrònica ha estat possible gràcies al suport, col·laboració i esforç de:

            

Salutació del Batle Salutació del Batle

És un plaer saludar-te a través de la xarxa d’ Internet. Podràs consultar la nostra informació municipal dins aquesta finestra oberta a tothom, la nostra pàgina web. Una web nova i que esperam ens ajudis a millorar mitjançant les teves idees.

Internet s’ ha convertit en la via més ràpida d’ informació i les institucions hem d’ avançar, juntament amb la societat, dins el camí de les noves tecnologies. Per tant, aquesta web és una porta oberta a tothom, campaners i visitants, per conèixer el municipi de més a prop.

Amb aquesta web som també un dels primers municipis en oferir diferents serveis mitjançant internet als ciutadans, com són les sol•licituds d’ obra major, d’ obra menor, guals permanents, certificats, etc.

L’ Ajuntament és la casa de tothom, i els funcionaris, personal i polítics de l’ Ajuntament hi som per intentar millorar el dia a dia de les campaneres i dels campaners. Lluitarem durant aquesta legislatura per aconseguir l´ impuls socioeconòmic que ens mereixem totes les campaneres i els campaners.

Per acabar, me pos totalment a la vostra disposició, també en les àrees relacionades amb agricultura, indústria i comerç, de les quals en som el delegat del nostre Ajuntament.

Benvinguts tots a ses Covetes, a sa Ràpita i a Campos!!

Sebastià Sagreras Ballester
batle de Campos