Crèdits Crèdits

Aquesta web i tota la infrastructura d'adminitració electrònica ha estat possible gràcies al suport, col·laboració i esforç de:

            

 

 

  

  

 

 

 

WEB fruit delpla ANIBAL

  
spot un pas per davant

 
Manual de recollida
 
Porta a Porta a Campos 
Sa ràpita i Contenidors
Punts Verds

        


 

 


 Rutes i voltes Ciclistes per Campos

 

Jornada: els municipis dins l'entorn SmartCity Jornada: els municipis dins l'entorn SmartCity

Jornada tècnica: els municipis dins l'entorn SmartCity

La Fundació Bit i l'Ajuntament de Campos organitzen pel proper divendres 6 de juny la jornada tècnica “Els municipis dins l'entorn SmartCity” amb l'objectiu de difondre el concepte de les SmartCities en l'àmbit municipal per tal de fer les poblacions més intel·ligents a partir dels serveis municipals que s'ofereixen al ciutadà. L'acte s'obrirà amb una presentació a càrrec del Director General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Antonio Jorge Mateos Sastre, i del Batle de Campos, Sebastià Sagreras i comptarà amb ponències relacionades amb l'administració electrònica, la gestió de residus i serveis municipals i la infraestructura de dades espacial.

Així, Antoni Ferragut de l'empresa LIMIT Tecnologies donarà a conèixer la plataforma de gestió de residus i serveis municipals de l'Ajuntament de Campos. Després, Felip Salas com a responsable de l'Oficina Tècnica d'Administració Electrònica de la Fundació Bit exposarà els beneficis de l'administració electrònica per a la ciutat intel·ligent. Seguidament, el Cap Unitat SIG-TIC. de SITIBSA, Joan Alorda, presentarà la Infraestructura de Dades Espacials de les Illes Balears (IDEIB), plataforma d'on es difon la informació geogràfica del Govern de les Illes Balears a partir de la utilització de mitjans telemàtics.

A més, el doctor Tomeu Serra de la UIB presentarà als assistents el recent projecte impulsat per la Universitat de les Illes Balears, SmartUIB, que té l'objectiu de transformar el campus de la UIB en un campus més intel·ligent que faciliti un major benestar per a tots els membres que formem la comunitat universitària.

Per acabar la jornada, Miquel Bernat, gerent de la Fundació Bit moderarà una taula rodona on intervindran tots els anteriors ponents i on es debatrà com poden els municipis implantar estratègies per ser poblacions més intel·ligents.

La jornada va dirigida a tots aquells funcionaris i persones en general interessades en les SmartCities i vinculats a les àrees de l'administració electrònica, la gestió de residus i la infraestructura de dades espacials.

L'esdeveniment se celebrarà a les 10 hores a l'Edifici Polivalent de Campos (C/ de sa Síquia s/n, cantonada amb el carrer Pare Alzina). 

 
(cartell pdf)

 

La jornada serà retransmesa per streaming per cortesia de l'empresa BarraIT.