Actualitat a Campos Actualitat a Campos

Canvis a la recollida de residus de fora vila, a partir de dia 26 d'abril

 

Des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Campos vos informam del nou servei de recollida de residus al municipi, aquest té com objectiu augmentar el reciclatge i la neteja.
 
A partir de dia 26 d’abril de 2021 es retiraran tots els contenidors de residus de fora vila a tot al terme de Campos, i a partir d’aquest mateix dia podreu fer servir qualsevol de les TRES ÀREES D’APORTACIÓ per dipositar els vostres residus separats selectivament:
● Al costat del punt verd de Campos
● A l’inici del camí de son Xorc
● Al costat de les Escoles des Palmer
 
Fins dia 30 de maig l’accés a aquestes àrees serà lliure i hi haurà un operari per informar i vigilar del correcte ús de la mateixa. A partir d’aquest dia, per accedir-hi, vos haureu d’identificar obligatòriament amb la targeta personalitzada o amb l’aplicació al mòbil.
 
Per sol·licitar la targeta o l’accés amb aplicació al mòbil ho podreu fer emplenant aquest formulari (CA) (ES) amb les dades requerides i presentant-lo a les oficines de l’Ajuntament a partir de dia 10 de maig de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30h i de 15 a 17h. També el podeu obtenir i emplenar electrònicament a partir de la pàgina web de l’Ajuntament (www.ajcampos.org) i presentant-lo electrònicament mitjançant la Seu Electrònica (ajcampos.sedelectronica.es). En cas de presentar-ho telemàticament se vos avisarà per la recollida.
 
Recordau que els residus s’han de separar selectivament i s’han de dipositar per separat en els diferents contenidors.
 
Les àrees d’aportació també estaran videovigilades i es sancionarà qualsevol acte incívic que s’hi produeixi.
 
Per la millora del nostre municipi agraïm la vostra màxima col·laboració.
 
Departament de Medi Ambient
Ajuntament de Campos